Valori

Dincolo de proceduri și obiective de business, prețuim etica și valorile morale pe care le-am învățat în familiile noastre - credem că niciun câștig material sau laudă de scurtă durată nu merită să facem rabat de la bunul simț, politețe, colegialitate, adevăr și asumarea responsabilității.

Toate procesele, valorile, credințele și activitățile noastre sunt bazate pe principiul acceptării interdependenței - asta ne ajută enorm să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce facem, pentru că altcineva va prelua și va duce mai departe munca noastră, să înțelegem importanța muncii fiecăruia dintre noi ca parte a unui întreg, să îi respectăm pe ceilalți, care ne respectă la rândul lor.

Responsabilitate socială

Compania noastră este un produs al comunității, așa că este absolut firesc să întoarcem o parte din bunăstarea noastră către comunitățile din care provenim.

Am încercat, de-a lungul timpului, să încurajăm intern ajutorul acordat celor aflați în nevoie drept unul dintre valorile importante ale companiei noastre, parte a pilonului de etică și valori morale.

Unul din cele mai mari proiecte susținute de compania noastră a fost realizat în anul 2009, atunci când am sponsorizat construcția unei biserici în stil maramureșean. După finalizarea construcției, biserica a fost donată Patriarhiei Române și a devenit astăzi un punct de reper în Mizil, spre bucuria comunității.

Încă din 2012, compania noastră a fondat și operează în mod indirect casa de copii Sfânta Ana, în care locuiesc în prezent 19 copii. Cheltuielile anuale sunt susținute de fundația “Din Suflet pentru Suflet”, fundație sponsorizată 90% de organizația noastră. Copiii sunt integrați social, înscriși în învățământ și încurajați către educație.

Trimestrial și lunar, sponsorizăm diverse case de copii, cămine de bătrâni, programe culturale și cazuri speciale de oameni aflați în situații dificile. Anual, în campaniile de Crăciun și Paște, trimitem un pachet cu produse Ana și Cornel către minim 1000 de persoane defavorizate care au nevoie de ajutorul nostru. Pentru a cultiva viitorul, promovăm intern acțiuni de voluntariat ale angajaților noștri. Anual se formează o echipă de 10 oameni, angajați ai companiei, care ajută la distribuirea pachetelor către persoanele care au nevoie de ajutor.