Rebranding 30 magazine

Ana si Cornel a depasit pragul de 30 magazine care functioneaza dupa noul concept de retail.

In 2021 am inceput investitiile in designul magazinelor Ana si Cornel si experienta pe care clientii o au la cumparaturi, introducand conceptul nou si cumparaturile convenience.

22.02.2023 - Un an de la incendiul produs la sediul nostru din Mizil

Astăzi se împlinește un an de la incendiul produs la sediul nostru din Mizil.

În acest an am reușit să construim o fabrică nouă în localitatea Ceptura, județul Prahova și să o utilăm cu toate echipamentele necesare pentru a furniza clienților noștri produsele Ana și Cornel.

Concept nou retail

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria alimentară, brand-ul Ana și Cornel se adaptează constant nevoilor și așteptărilor clienților săi. Brand-ul Ana și Cornel dezvoltă un concept nou în magazinele sale, concept ce îmbină armonios elemente de design modern.

Sponsorizare Spitalul “Sf. Filofteia “Mizil-sectia Pediatrie

Știm că sănătatea și siguranța sunt cele mai importante, mai ales în acest context, prin urmare, am decis să modernizăm Spitalul “Sf. Filofteia “ din Mizil, secția de Pediatrie, cu aparatură medicală modernă.

Qudal 2020-2021

Compania Ana și Cornel a fost desemnată câștigătoare a medaliei Qudal 2020-2021, la categoria “Cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească –Carne proaspătă ". Sondajul a fost efectuat în luna Ianuarie, iar participanții au fost utilizatori de internet români, mai mari de 15 ani, adică populație generală.

Magazin Online - Ana si Cornel

Brand-ul Ana și Cornel dezvoltă o nouă modalitate de achiziționare a produselor din Familia de gusturi – “Magazinul Ana si Cornel, la tine acasă”, lansand un nou canal de vanzare.

Clienții vor putea comanda de astazi si online, produse și preparate din Familia de gusturi.

Cum funcționează magazinul online?

Comenzile se pot plasa pe https://shop.anacornel.ro, clientul își alege produsele favorite, iar Ana și Cornel le duce direct la usa clientului; livrarea se realizează în maxim 72 ore.

Sunt acceptate două modalități de plată, pentru comenzile efectuate de clienți pe site: plata online cu cardul bancar și plata ramburs la livrare. Întregul proces de livrare respectă cele mai înalte standarde igienico-sanitare, astfel ca produsele să ajungă în condiții de maximă siguranță la clienți.

Rebranding Ana si Cornel

Ne face plăcere să împărtășim cu voi un moment de bucurie în evoluția Ana și Cornel. Începând din 21 decembrie produsele noastre au ambalaje noi, pe măsura calității produselor și pe măsura muncii pe care întreaga noastră echipă o pune în producția, prezentarea și vânzarea lor.

Inaugurare brand corporate Carnia

Brandul Carnia a fost fondat în 2019 și funcționează în prezent ca imagine pentru compania noastră, înlocuind Ana și Cornel, care are acum rolul de brand în relația cu consumatorii noștri și se regăsește pe produsele și magazinele noastre.

Inaugurare Corp Social

Cu mult entuziasm dorim să împărtășim cu voi faptul că, în data de 06.05.2019, am inaugurat noul Corp Social, care este prevăzut cu o sală de recepție, o sală de interviuri, sală de mese pentru angajații Carnia, cabinet medical, sală de sport, vestiare și dușuri.