Retail

Prin intermediul liniei de business de retail, administrăm și dezvoltăm o rețea proprie de peste 90 de magazine, concentrate în partea de sud-est a țării.

Experiența directă a relației cu cumpărătorii și consumatorii noștri ne-a ajutat să ne îmbunătățim capacitatea de reacție la tendințele de consum și abilitatea de a crea produse noi, pe gustul clienților magazinelor noastre.

Magazinele Ana și Cornel oferă o experiență plăcută de cumpărare și o selecție de carne și preparate din carne de cea mai bună calitate și de o prospețime indiscutabilă, așa cum numai standardul “magazin de producător” poate facilita.

Sorin Bădărău

Manager Retail

Mă numesc Sorin Bădărău, angajat din anul 2004 în cadrul companiei. Am început ca șef depozit Ploiești, timp de 7 ani m-am ocupat de conducerea acestuia. În anul 2012 am fost avansat ca manager de vânzări magazine.

Am preluat un număr de 49 de magazine și 4 manageri de zonă. În timp, numărul de magazine a crescut la 83 și a fost nevoie de o nouă organigramă, astfel că și numărul managerilor a crescut la 11.

O echipă frumoasă, tânără, dornică de o dezvoltare continuă.