Bun venit în Carnia!

Vă invităm alături de noi să descoperiți cele mai interesante aspecte ale companiei și echipei noastre!

În Carnia, credem cu tărie că singura constantă este schimbarea, așa că suntem angajați cu toată energia noastră într-un proces continuu de evoluție și îmbunătățire a modurilor în care interacționăm unii cu ceilalți, ne conducem procesele de producție, distribuție și comercializare și nu în ultimul rând a manierei în care ne implicăm în programe de responsabilitate socială și sprijinire a cauzelor despre care credem că pot ajuta cât mai mulți oameni.

Prin intermediul partenerilor noștri de distribuție, produsele Ana și Cornel ajung proaspete și gustoase la clienții noștri din: Alexandria, Argeș, Bacău, Brăila, București, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Listă țări export: Spania, Italia, Franța, Anglia, Irlanda, Cipru, Germania, Danemarca.

25 de ani de produse din carne Ana și Cornel

Produsele noastre pornesc de la rețete transmise din generație în generație, însă îmbunătățite mereu cu alte combinații de gusturi noi.

De 25 de ani, creăm produse noi, inspirați de cultura gastronomică a românilor și de gusturile pe care le apreciază familiile din România.

Păstrăm gustul pe care consumatorii îl apreciază la produsele noastre, prin monitorizarea atentă a rețetelor și calității ingredientelor, chiar dacă procesele și facilitățile de producție evoluează în permanență.

Avem în portofoliu aproximativ 200 produse în gama sortimentală: salamuri, cârnați, specialități, semipreparate și carne proaspătă de porc, vită și pasăre.

Valorile noastre

Responsabilitate
socială

Standarde
de calitate

Premii
obținute