Transport

Wir verfügen über ein gut organisiertes und leistungsstarkes Vertriebsnetz, das Ana und Cornel-Produkte zu besten Konditionen sowohl in unser eigenes Filialnetz als auch zu unseren Partnern transportiert.

Weil wir seit 25 Jahren zusammenarbeiten, sind wir heute stolz auf eine Anzahl von 73 Fahrzeugen, mit denen die Waren transportiert werden, wobei die Gesamtzahl der Fahrzeuge 150 Autos übersteigt.

George Manolache

Manager Transport

Numele meu este George Manolache și ocup funcția de Manager Flotă. 

Fac parte din această companie din anul 2009 și am început ca manager aplicație flotă, iar din anul 2011 ocup funcția de Manager Transport.

De-a lungul timpului, departamentul pe care îl conduc a avut o evoluție impresionantă, în anul 2011 parcul auto deținea 130 de autovehicule, dintre care 10 autocamioane transport marfă, 50 de autovehicule transport marfă, 6 autovehicule transport persoane, 64 de autoturisme și un număr de 44 de șoferi.

În 2019, componența parcului auto este de 200 de autovehicule, dintre care 6 autocamioane transport marfă, 80 de autovehicule transport marfă, 10 autovehicule transport persoane, 104 autoturisme și un număr de 64 de șoferi.

În calitate de manager de transporturi, planific, organizez și coordonez toate fluxurile de informații din lanțul de aprovizionare, cu ajutorul celor mai noi tehnologii implementate de către societate, astfel încât tot procesul să fie realizat în timp util.

Mă confrunt zi de zi cu provocări noi, ce pot fi realizate doar beneficiind de sprijinul și siguranța colegilor mei.